Szigeti Mónika - művelődésszervező

2017.07.21

2017-ben a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat - kiemelkedő szakmai munkája, a kerületi kulturális élet magas színvonalának megőrzése, növelése terén tett feladatellátása és példaértékű emberi magatartása elismeréseként Manninger Miklós kulturális díjat adományozott Szigeti Mónika részére

Szigeti Mónika - művelődésszervező

"Hamar egyértelművé vált számomra, hogy milyen irányba szeretnék továbbtanulni. A főiskola utolsó évében a Pataky Művelődési Központban töltöttem szakmai gyakorlatomat, kis idő múlva pedig már ide hívtak dolgozni. 18 éve veszek részt Kőbánya kulturális életének szervezésében, munkám igazán változatos és sokrétű, miközben magam is sokat tanulhatok. Ezer szálon kötődöm Kőbányához, olyan ez, mint egy láthatatlan fűzér. Megtiszteltetés ebben a patinás kerületben dolgozni, megmutatni Kőbánya szépségeit, és örömet okozni sokszínű rendezvényeinkkel. Köszönöm a kerület vezetőinek, hogy ebben az évben én kaphattam meg ezt az elismerést. Fontos ez a díj számomra mert gondolkodásom, munkáim és elkötelezettségem a kőbányai rendezvényeink iránt számomra visszaigazolást nyert. Célom továbbra is az értékteremtés kerületünk és kulturális központunk számára."